Manicure & Spa

Dé specialiteit van Studio 21-9 is toch wel handen en nagels.  Geen standaardbehandeling, maar een weldadig, verfrissende en ontspannende Manicure & Spa Treatment. Je handen zijn na je gezicht, het meest zichtbare deel van je lichaam en staan iedere dag bloot aan invloeden van buitenaf. Bovendien tonen je handen je ware leeftijd. Als je ze regelmatig verzorgt met intensief voedende producten, blijft de elasticiteit van je huid veel langer behouden. Je handen zien er langer stralend en fris uit.

Met de Manicure & Spa Treatment van Salon 21-9 kun je jouw handen laten verwennen. Ideaal als ontspanningsmoment in je drukke agenda. Dat hebben jij en je handen wel verdiend.

Studio 21-9 werkt met de producten van huid- en nagel verbeterproducten van OPI voor mooie, verzorgde en zachte handen. We hebben ook speciale anti-aging producten waar we dehydratie en pigmentvlekjes mee kunnen verminderen. Je handen kunnen er zo maar tien jaar jonger uitzien.

 KIDS MANICURE 

Ook kinderhandjes hebben véél te verduren en willen af toe wel eens lekker in de watten worden gelegd, net als mama (of papa, want wij hebben ook een speciale mannen manicure en pedicure treatments). Kom gezellig samen langs in de salon of maar een afspraak!

 

 MANICURE 

  • Basis (20 minuten)       € 21,50
  • Luxe (60 minuten)        € 31,50
  • Nagels lakken              € 6-
  • Kids Manicure              € 15,50

 

manicure (2)