Beautybar

Aan de Beauty Bar kunt u zich laten opmaken door het Beauty Team, zij gebruiken onze professionele producten om u op uw mooist uit te laten zien. Er zijn verschillende mogelijkheden waaruit u kunt kiezen:

 MAKE UP 

Studio 21-9 werkt met De mineralen make-up van YOUNG BLOOD. Een make-uplijn met de meest zuivere, luxe ingrediënten gewonnen uit de natuur. Make-up voor iedere leeftijd en huidtype, die de huid gezond houdt en haar beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

 DAG MAKE-UP 

In het dagelijks leven wilt u er ook graag mooi uitzien, daarom accentueren wij graag uw natuurlijke schoonheid. Wij accentueren uw natuurlijke schoonheid en camoufleren op zachte wijze oneffenheden. Het Beauty Team geeft u daarbij ook tips en tricks mee, zodat u zich iedere dag van uw mooiste kant kunt laten zien.

 GLAMOUR MAKE-UP 

Heeft u een feestje, diploma-uitreiking, jubileum of een speciale gelegenheid? Ons team zorgt dat je er glamarous uitziet met bijvoorbeeld smokey eyes of een subtiele feestmake-up. Indien gewenst kan dit gecombineerd worden met glitters, mooie nepwimpers, prachtige krullen of gestijld haar.

 BRUIDSMAKE-UP 

Trouwen is een belangrijke gebeurtenis in uw leven. Op deze mooie dag wilt u er op uw mooist uitzien! Ons team zorgt ervoor dat u het stralende middelpunt zult zijn. Komt jouw grote dag er aan? Maak dan een afspraak voor een proef make-up. Aan de Beauty Bar in onze salon nemen we u wensen door en kijken we welke kleuren u flatteren. Op de dag zelf kunnen wij ook bij u thuis komen. Het is dan ook nog mogelijk om na de receptie of net voor de start van de feestavond uw make-up bij te laten werken. Vraag naar de mogelijkheden in onze salon.

 MAKE-UP ADVIES 

Heb je een make-up vraag die je altijd al hebt willen stellen? Vraag je je af welke kleuren mooi bij jouw huid staan? Of wil je gewoon advies over bepaalde make-up producten? Kom dan gerust even langs in de salon. Het Beauty Team is altijd op de hoogte van de laatste producten en trends.

 MAKE-UP 

 • Wedding make up: incl, proefmake-up, bruids make-up, fixatie op je weddingday, lipgloss en reiskosten binnen een straal van 20 km € 150
  * tip van Studio 21-9: Laat voor je bruiloft je wimpers verlengen d.m.v. extentions en boek een touch-up, om je make-up ’s avonds om te toveren naar een feest make up voor € 10.-
 • Glamour make-up inclusief: wimperstukjes, hippe make-up en fixatie: € 45,-
 • Dag make-up: € 20,-
 • Touch up 10 min €10.-
 • TOUCH UP (gratis) wij leren je hoe jij jezelf binnen 5 minuten mooi kan opmaken.
 • Glamour Make up €  35,00
 • Wedding make up (proef) €  35,00
 • Wedding make up op de dag zelf bij studio 21-9 €  45,00
 • Wedding Make up, inclusief proef, op locatie, gratis lipstick € 150,00
 • (binnen een straal van 20 km)
 PARTY’S 

Een speciale workshop voor jou en je vriendinnen bij Studio 21-9!

 

Tijdens deze make-up en of huid  workshop word je begeleid door een professionel

Door de handige tips & trics  leer jij een complete make-up look of huidbehandeling te maken met onze Mineralen Make-up van Youngblood en Dermalogica producten.

Dit is dé gelegenheid om geïnspireerd te raken en te ondervinden wat allemaal mogelijk is met de make-up of huid. Heb je daar ook zin in?

 

Kosten: €35,- pp (je krijgt €10,- euro retour bij aankoop van een make-up product!)

Wil je iets specifieks leren, geef je thema dan een week van tevoren even door, dan besteden we daar extra aandacht aan. (shapen/contouren, smokey eyes, nude lips e.d.)

Wimpers | Wenkbrauwen | Beautybar

makeup (3)