Beautybar

Aan de Beauty Bar kunt u zich laten opmaken door het Beauty Team, zij gebruiken onze professionele producten om u op uw mooist uit te laten zien. Er zijn verschillende mogelijkheden waaruit u kunt kiezen:

 MAKE UP 

Studio 21-9 werkt met De mineralen make-up van YOUNG BLOOD. Een make-uplijn met de meest zuivere, luxe ingrediënten gewonnen uit de natuur. Make-up voor iedere leeftijd en huidtype, die de huid gezond houdt en haar beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

 DAG MAKE-UP 

In het dagelijks leven wilt u er ook graag mooi uitzien, daarom accentueren wij graag uw natuurlijke schoonheid. Wij accentueren uw natuurlijke schoonheid en camoufleren op zachte wijze oneffenheden. Het Beauty Team geeft u daarbij ook tips en tricks mee, zodat u zich iedere dag van uw mooiste kant kunt laten zien.

 GLAMOUR MAKE-UP 

Heeft u een feestje, diploma-uitreiking, jubileum of een speciale gelegenheid? Ons team zorgt dat je er glamarous uitziet met bijvoorbeeld smokey eyes of een subtiele feestmake-up. Indien gewenst kan dit gecombineerd worden met glitters, mooie nepwimpers, prachtige krullen of gestijld haar.

 BRUIDSMAKE-UP 

Trouwen is een belangrijke gebeurtenis in uw leven. Op deze mooie dag wilt u er op uw mooist uitzien! Ons team zorgt ervoor dat u het stralende middelpunt zult zijn. Komt jouw grote dag er aan? Maak dan een afspraak voor een proef make-up. Aan de Beauty Bar in onze salon nemen we u wensen door en kijken we welke kleuren u flatteren. Op de dag zelf kunnen wij ook bij u thuis komen. Het is dan ook nog mogelijk om na de receptie of net voor de start van de feestavond uw make-up bij te laten werken. Vraag naar de mogelijkheden in onze salon.

 MAKE-UP ADVIES 

Heb je een make-up vraag die je altijd al hebt willen stellen? Vraag je je af welke kleuren mooi bij jouw huid staan? Of wil je gewoon advies over bepaalde make-up producten? Kom dan gerust even langs in de salon. Het Beauty Team is altijd op de hoogte van de laatste producten en trends.

 MAKE-UP 

  • Touch up: €29
  • Glamour make-up: €58
  • Wedding make-up (proef): €78
  • Wedding make-up (day self): €115
  • Wedding make-up, inclusief proef, bruids make-up zelf, binnen een straal van 20 km, gratis lippenstift: €350,00 (buiten straal van 20km: + €22)
  • Wedding make-up gasten: €58 per persoon