MEN

 

Skin Fitness

Ook mannen zijn bij Studio 21-9 aan het goede adres. Terwijl vrouwen de (kleine) oneffenheden van hun camoufleren met wat make-up, zijn voor mannen alle puistjes, scheerwondjes, wallen etc. voor iedereen te zien. We hebben verschillende behandelingen en producten die speciaal ontwikkeld zijn voor de mannenhuid. Daarnaast hebben we speciale ‘Shave’ producten, voor een optimaal glad en verzorg resultaat. Loop binnen in de salon en laat je adviseren over hoe je jouw huid goed verzorgd.

Acne

Acne is vervelend, maar gelukkig wel heel goed te verhelpen. De Skin Therapists van Studio 21-9 zijn hiervoor gecertificeerd, en het is ook mogelijk om een vergoeding te krijgen voor de behandelingen via je zorgverzekering. Loop even binnen en vraag naar de mogelijkheden.

Manicure & Pedicure

Werk je veel met je handen? Houd je van tuinieren, heb je last van eelt, likdoorns, ingegroeide nagels of droge handen of voeten? Dit en veel andere problemen kan worden opgelost met een manicure of pedicure. Dit is helemaal niet een ‘vrouwending’. Naast een verzorgde huid, zijn verzorgde handen en voeten ook belangrijk, zeker ook voor mannen. Bij Studio 21-9 geven we geen standaardbehandeling maar een stoere, verfrissende en ontspannende manicure’s en pedicure’s. Dat hebben jouw handen wel verdiend.

 

 

 

 

Get in touch

0457503786

info@studio21-9.nl

Rumpenerstraat 94 Brunssum

Waar zijn wij te vinden?