Wimpers

wimpers-blink

Heeft u altijd al mooie, natuurlijke, volle en lange wimpers willen hebben? Daar heeft Studio 21-9 een antwoord op:

    • Wimper Extentions, voor een prachtige oogopslag in één dag heeft Studio 21-9 wimper extentions. Veel gebruikt door beroemdheden als Lieke van Lexmond, Chantal Janzen en Beyoncé. Wil jij ook een mooie, intense, diepe blik? Kies dan voor deze populaire behandeling.

 

 Wimperlifting 

Wimperlifting is een behandeling van je eigen wimpers. De wimpers worden op een speciale manier gelift. Op deze wijze kan elk wimperhaartje behandeld worden. Hierbij wordt een wimperkrultang overbodig. Wimperlifting is de nieuwste techniek in de beauty branche en is toepasbaar op alle wimpers, op zowel korte als lange wimpers. Met deze techniek lijkt het alsof de natuurlijke wimpers langer zijn waardoor je een wijder ogende en sprekendere blik krijgt.
 Voordelen:
 Blijft 6 tot 8 weken zitten

  • Geen wimperkrultang meer nodig
  • Voelt licht en natuurlijk aan
  • Je ogen lijken groter
 De wimperlift is niet schadelijk voor de eigen wimpers
  • Bestand tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen
 Mink Wimper Extensions  Hoe werken wimper extensions? In de salon worden individuele wimpers aangebracht op uw eigen wimpers, waardoor deze er natuurlijk en vol uit gaan zien. Wij gebruiken wimpers van Mink. De wimpers van Mink blijven ongeveer 6 weken zitten, afhankelijk van je wimpercyclus. De extensions vallen samen uit met je eigen wimpers. Voor een constante opvulling en volle wimpers adviseren wij elke 2 á 3 weken een opvulbehandeling aan.

Interesse? Neem contact op om een afspraak te maken of bekijk hieronder de prijslijst.

 

Get in touch

0457503786

info@studio21-9.nl

Rumpenerstraat 94 Brunssum

Waar zijn wij te vinden?