FACE MAPPING

facemapping_nieuw

Dermalogica gelooft dat het kennen van je eigen huid een eerste stap is naar huidverbetering, en gebruikt hiervoor een uniek concept: Face Mapping. Deze manier van huidanalyse wordt uitsluitend uitgevoerd door Dermalogica huidexperts. Studio 21-9 is een officieel Skin Care Center van Dermalogica, gespecialiseerd in het uitvoeren van huidanalyses.

Wij geven jou kosteloos inzicht in jouw huidconditie en zetten samen met jou een gedetailleerd stappenplan op om tot een zo gezond en mooi mogelijke huid te komen. Bij deze grondige huidanalyse wordt de gezichtshuid ingedeeld in 14 zones. Elke zone wordt nauwkeurig bekeken, zodat de huidconditie per zone zeer helder in kaart kan worden gebracht. Hierdoor is het mogelijk om jouw huid zeer specifiek en effectief te behandelen met Dermalogica producten.

Zelf een face mapping ondergaan? Neem contact op met de Studio 21-9 huidexperts en krijg gratis inzicht in de behoeften van uw huid. Specifieke huidverzorging betekent een beter en sneller resultaat. Wij geloven in een stralende en mooie huid voor iedereen.

 

 

 PRIJSLIJST  Voor de complete Skin prijslijst kijk hier