Manicure Home

Manicure & Spa

Dé specialiteit van Studio 21-9 is toch wel handen en nagels.  Geen standaardbehandeling, maar een weldadig, verfrissende en ontspannende Manicure & Spa Treatment.

Lees verder…

Homepage-GelColorbyopi

GelColor

Twee weken lang glossy nagels! GelColor by OPI draagt als een gel, maar voelt en ziet eruit als nagellak! Heb je geen tijd om je nagels telkens opnieuw te lakken? Ga dan voor GelColor by OPI.

Lees verder…

HAND-HUIDVERBETERING

Huidverbetering

Studio 21-9 werkt met de producten van huid- en nagel verbeterproducten van OPI voor mooie, verzorgde en zachte handen. Je handen kunnen er zo maar tien jaar jonger uitzien.

Lees verder…

nailart-home

Nailairt

Een mooie exclusieve print op je nagel? Dat kan! Nailart & Design is een van de specialiteiten van Studio 21-9, hiermee zijn we groot geworden! Weelderige bloemen, krullen & inlay, alles is mogelijk.

Lees verder…

opivoet

Pedicure & Spa

Happy feet, happy people. Lopen op wolkjes, dat is wat wij willen als resultaat van al onze pedicures. Met de prachtige kleurtjes van OPI zien u teennagels er uit om door en ringetje te halen.

Lees verder…

nailsKunstnagels

Kunstnagels kun je zien als “de kers op de taart”, net dat beetje extra. Ze zijn stevig en flexibel en je kunt er alle kanten mee op: van naturel basic look tot exclusief design.

Lees verder…