Dermalogica

Studio 21-9 is een officieel Skin Care Center van Dermalogica Nederland.

Jouw eigen huid kennen is een eerste vereiste voor een gezonde huid, een leven lang. De eerste stap daartoe moet een bezoek zijn aan een professionele skin therapist. Dat is niet zo moeilijk, want er zijn er maar liefst 75.000 in 50 landen, waarvan Studio 21-9 er een is. Een Dermalogica skin therapist beschikt over Face Mapping, een unieke methode om jouw huid, zone voor zone in kaart te brengen. Hierdoor kan onze skin therapist jou een advies op maat geven hoe je de huid moet verzorgen.

Wanneer producten van Dermalogica in aanraking met de huid komen, gebeurt er iets bijzonders. Een gezonde, mooie huid, krijgt dan een andere betekenis. Dermalogica is niet voor niets wereldwijd de eerste keus van professionele schoonheidsspecialisten en consumenten. Waarom? Omdat Dermalogica zich al 25 jaar met hart en ziel wijdt aan educatie, onderzoek en professioneel advies.

Dermalogica is niet schattig!
En ook niet mooi, luxueus of vertroetelend. Dermalogica is een no-nonsense merk dat zich volledig richt op een gezonde huid. De verpakkingen zijn niet ontworpen om bij je badkamer te passen. Dermalogica besteedt haar tijd aan het uitdenken van nieuwe, hightech, effectieve formules. Dermalogica gebruikt nooit gangbare ingrediënten als minerale oliën, lanoline, chemische kleur- en geurstoffen. Dat doet Dermalogica niet, omdat die stoffen slecht zijn voor de huid. Dermalogica kiest voor ingrediënten waarvan bewezen is dat ze werken. Dat bewijs wordt geleverd door de ruim 75.000 schoonheidsspecialisten over de hele wereld die er iedere dag effectief  mee werken. Het wordt tijd dat je alles over jouw huid te weten komt. Ga daarvoor naar Dermalogica’s Speed Mapping online. Je krijgt een advies op maat over hoe je de huid moet verzorgen en met welke producten. Voor een gezonde huid, een leven lang!

Productenlijnen van Dermalogica
– Skin Health
– AGE smart™
-UltraCalming™
– Clear Start™
– Active Clearing
– Body Therapy