ONTHARING

ipl_site

  PERMANENTE ONTHARING  IPL: Intense Pulsed Light, is een methode voor permanente ontharing. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van een krachtig flitslicht die haartjes verwijderd zonder de huid te beschadigen. Gemiddeld zijn er 6 tot 8 behandelingen nodig om van uw overtollig haar verlost te zijn. De eerste behandelingen vinden plaats om de 4 weken. Hierna verlengen we de tussenliggende perioden van 4 tot 6 weken afhankelijk van de haargroei en de haardichtheid.

Deze behandeling is geschikt voor bijna alle haar en huid typen. Maak een afspraak voor een gratis consult en ontvang de eerste 6 flitsen gratis.

  IPL HOE WERKT HET?  Het haarzakje wordt zodanig verhit dat de haarwortel en de haarschacht worden vernietigd. Het beschadigde haar valt na enige tijd vanzelf uit en zal niet meer terug groeien. 100% haarvrij na IPL behandelingen is helaas niet te garanderen. Echter 80 – 90% van de haartjes wordt permanent verwijderd. Soms kan er door omstandigheden, zoals medicijnen of hormonale schommelingen toch weer haar terug groeien. Dit zal niet veel zijn en een enkele behandeling eens per jaar zal dan volstaan

  IS DE BEHANDELING PIJNLIJK?  De behandeling is niet erg pijnlijk. Wanneer het licht in de huid dringt, voelt u, niet meer dan enkele prikjes of een lichte kriebeling in de huid.

  IS HET EEN VEILIG EN EFFECTIEF APPARAAT?  De apparatuur die wij gebruiken is volkomen veilig en werkt uitermate effectief bij het definitief ontharen van gezichts- en lichaamshaar. Doordat we de intensiteit van de licht straal kunnen  aanpassen op uw haar en huidtype zijn de behandeling ook geschikt voor elk huidtype.

 Prijslijst IPL definitieve ontharing 

Prijs per flits:  € 4,-
Vanaf 10 flitsen € 3,50
Vanaf  20 flitsen € 3,-

  WAT TE DOEN VOOR EN NA DE BEHANDELING? 

- 8 dagen voor en 8 na de behandeling de zon of zonnebank vermijden.
- Voor de behandeling dient de huid schoon te zijn: vrij van parfum, deodorant en bodylotion.
- Voor en na de behandeling goede zonprotectie gebruiken.
- 4 dagen van te voren het te behandelen gebied scheren.

Waxen wordt vaak verward met harsen. Harsen is de ouderwetse techniek, waarbij ook een ander product, namelijk hars, wordt gebruikt. Hars blijft zowel aan haar als huid blijft plakken en veroorzaakt hierdoor vaak pijn.
Voor te waxen gebruiken we een unieke ‘Hot Wax’. Deze wax is zacht, warm en wordt steeds met een nieuwe spateltje op een stukje huid aangebracht. In een paar seconden omsluit de wax alle haartjes en vormt een stevig maar flexibel plakje dat door onze Wax Technicians supersnel wordt verwijderd. Doordat de wax zich niet aan de huid hecht, zoals hars, is de behandeling helemaal niet pijnlijk! En het resultaat is vier weken gladde benen. In de tussentijd heb je geen last van huidirritatie, harde stoppels of ingegroeide haartjes, maar wel een zachte huid. Wax is ook geschikt voor rond de intiemere lichaamsdelen. Vraag een vrijblijvend advies of maak een afspraak!

 Prijslijst Wax 

Bovenlip of kin
Bovenlip én kin
Face
Armen                   Oksels                 Onderbenen             Gehele benen
Rug
Buik of borst
Bikinilijn

vanaf € 8,-
vanaf € 14,-
€ 20,-
€ 17,50
€ 19,50
€ 22,50
vanaf € 27,50
vanaf € 27,50
vanaf € 27,50
vanaf € 17,50