PERMANENTE MAKE-UP

permanentemakeup

Heb je moeite om elke dag je wenkbrauwen in model te brengen? Ben je allergisch voor make-up? Heb je moeite om je op te maken zonder bril? Allemaal redenen om permanente make-up te gebruiken. De meest gevraagde behandelingen hebben betrekking op de wenkbrauwen, eyeliner en de lippen. Permanente make-up kan niet alleen nadruk leggen op je sterke punten, maar ook tekortkomingen corrigeren.

Permanente make-up is het aanbrengen van pigmenten op de opperhuid. Vooral voor jonge vrouwen met een druk bestaan is permanente make-up een uitkomst. Maar het kan ook corrigerend werken bij de rijpere huid.

Ook voor mensen die door omstandigheden, zoals chemo, alopecia of schildklierafwijkingen geen wenkbrauwen meer hebben, kan permanente make-up een aanvulling zijn voor een mooi sprekend uiterlijk. Onze specialist werkt uitsluitend met hoogwaardige materialen voor het beste resultaat. Bij Studio 21-9 ben je in de beste handen voor een mooie, permanente make-up.

Wil jij er ook onder alle omstandigheden verzorgd en sprekend uitzien? Maak dan een afspraak bij Studio 21-9. Mail, bel of kom langs in de salon.

Beautybar | Wimpers | Wenkbrauwen