BEAUTYBAR

Aan de Beauty Bar kunt u zich laten opmaken door het Beauty Team, zij gebruiken onze professionele producten om u op uw mooist uit te laten zien. Er zijn verschillende mogelijkheden waaruit u kunt kiezen:

 DAG MAKE-UP 

In het dagelijks leven wilt u er ook graag mooi uitzien, daarom accentueren wij graag uw natuurlijke schoonheid. Wij accentueren uw natuurlijke schoonheid en camoufleren op zachte wijze oneffenheden. Het Beauty Team geeft u daarbij ook tips en tricks mee, zodat u zich iedere dag van uw mooiste kant kunt laten zien.

 GLAMOUR MAKE-UP 

Heeft u een feestje, diploma-uitreiking, jubileum of een speciale gelegenheid? Ons team zorgt dat je er glamarous uitziet met bijvoorbeeld smokey eyes of een subtiele feestmake-up. Indien gewenst kan dit gecombineerd worden met glitters, mooie nepwimpers, prachtige krullen of gestijld haar.

 BRUIDSMAKE-UP 

Trouwen is een belangrijke gebeurtenis in uw leven. Op deze mooie dag wilt u er op uw mooist uitzien! Ons team zorgt ervoor dat u het stralende middelpunt zult zijn. Komt jouw grote dag er aan? Maak dan een afspraak voor een proef make-up. Aan de Beauty Bar in onze salon nemen we u wensen door en kijken we welke kleuren u flatteren. Op de dag zelf kunnen wij ook bij u thuis komen. Het is dan ook nog mogelijk om na de receptie of net voor de start van de feestavond uw make-up bij te laten werken. Vraag naar de mogelijkheden in onze salon.

 MAKE-UP ADVIES 

Heb je een make-up vraag die je altijd al hebt willen stellen? Vraag je je af welke kleuren mooi bij jouw huid staan? Of wil je gewoon advies over bepaalde make-up producten? Kom dan gerust even langs in de salon. Het Beauty Team is altijd op de hoogte van de laatste producten en trends.

 

 MAKE-UP 
  • Wedding make up: incl, proefmake-up, bruids make-up, fixatie op je weddingday, lipgloss en reiskosten binnen een straal van 20 km € 150
    * tip van Studio 21-9: Laat voor je bruiloft je wimpers verlengen d.m.v. extentions en boek een touch-up, om je make-up ’s avonds om te toveren naar een feest make up voor € 10.-
  • Glamour make-up inclusief: wimperstukjes, hippe make-up en fixatie: € 45,-
  • Dag make-up: € 20,-
  • Touch up 10 min €10.-

 

Wimpers | Wenkbrauwen | Beautybar

makeup (3)